Vakbekwaam, betrouwbaar, zorgvuldig

Wie zijn wij?

“Elke tuin is bijzonder of bijzonder te maken.” Dat is de overtuiging van Remco Rikmanspoel van Rikmanspoel tuinen. Wij komen graag samen met u tot creatieve ideeën voor het ontwerp (ook in 3D!) of de aanleg van uw tuin. Ook kunnen wij tuinbestrating en het beplantingsadvies verzorgen, het onderhoud van uw tuin (deels) overnemen of uw tuin verfraaien met houten elementen.

Hou van hout!

Wij houden van hout. Hout is vernieuwend en tijdloos. En hout is eenvoudig en relatief goedkoop te gebruiken in een tuin. Wat dacht u van een bijzonder houten bloembak, hout in plaats van een buxushaag of hout in combinatie met steen.

Heeft u weinig ruimte? Met hout tegen bijvoorbeeld uw schutting ontwerpen wij eenvoudig een heerlijke loungeplek. Met hout ontstaat gelijk een andere sfeer in een tuin. U kiest de kleur en de stijl die past bij uw huis.

Uw tuin op enig moment weer veranderen? Houten elementen zijn makkelijk te verplaatsen; een nieuwe stijl is zo gecreëerd. Met de ideeën, creativiteit en hulp van Rikmanspoel tuinen wordt ook uw tuin een droomtuin.

Wilt u meer weten?

 

Onze meerwaarde

Vakbekwaam, betrouwbaar, zorgvuldig. Openheid en een eerlijk advies. Topkwaliteit, duidelijkheid en een nuchtere, Twentse instelling. Werken aan mooie tuinen. Voor grote én kleine klanten. Met hart en ziel. Dat kenmerkt Rikmanspoel tuinen.

Nieuwsgierig geworden?

Laat het ons weten

bedrijfsbus