Tuinontwerp

Tuinontwerp: het start met een idee

Een mooie tuin start met een goed tuinontwerp. Rikmanspoel tuinen vindt het prachtig om een ontwerp te maken dat precies bij u past. Want uw eigen tuin is een plek waar ú wilt genieten. Van de eerste lentezon of een gezellige zomeravond. Wij verzorgen de meest uiteenlopende tuinontwerpen van schets tot uitvoering. Wij inventariseren uw specifieke wensen, denken mee over het lijnenspel, de materiaalkeuze, verlichting, stijl en sfeer. Dit alles komt terug in een creatief tuinontwerp.

Van schets tot 3D-ontwerp

Door een 3D-tekening komt ons tuinontwerp echt tot leven. Samen met u bespreken we het eerste ontwerp. Ook een beplantingsplan en advies over te gebruiken materialen behoort tot de mogelijkheden. Zo komen we tot een prijsopgave voor een definitief tuinontwerp en – als ú dat wilt – natuurlijk ook de tuinaanleg.

Elke tuin is bijzonder

Onze overtuiging is “Elke tuin is bijzonder of bijzonder te maken”. Met die instelling gaan wij dan ook aan de slag met uw tuinontwerp. Of het nu gaat om een grote of kleine tuin, wij werken met hart en ziel aan mooie tuinen. Samen met u komen we graag tot creatieve ideeën voor het ontwerp. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw tuinontwerp in 3D?

Neem contact met ons op

bedrijfsbus