Tuinaanleg

Tuinaanleg: creatief én goed

De aanleg van een tuin vraagt om expertise. Ook als u zelf de ideeën heeft is hulp van de vakman handig en tijdbesparend. Rikmanspoel tuinen is de vakman die u zoekt. Wij hebben oog voor detail, denken mee en kijken verder. Soms is een ander materiaal meer geschikt of leidt het op en andere manier gebruik maken van materialen tot een net iets speelser en creatiever tuinontwerp. Met een goed beplantingsplan én onze hulp bij de tuinaanleg geniet u het hele jaar door van uw mooie tuin!

Bestrating

Kiest u voor tuinbestrating die strak, modern of luxe oogt, of creëert u liever een landelijke sfeer? Die keuze is groot, maar niet altijd eenvoudig. Wilt u bijvoorbeeld een terras met grote tegels of geeft u de voorkeur aan de warme sfeer van een houten vlonder? Ook het aanleggen van bijvoorbeeld een oprit, sierbestrating of een vlonder vraagt de nodige kennis en kunde. Rikmanspoel tuinen adviseert u bij de afstemming van bestrating en beplanting én neemt u het vaak zware bestratingswerk uit handen.

Onze meerwaarde

Rikmanspoel Tuinen kenmerkt zich door duidelijkheid en een nuchtere, Twentse instelling. Ons personeel is vakbekwaam, betrouwbaar en zorgvuldig. Wij geven graag eerlijk advies zodat u het hele jaar kunt genieten van uw mooie tuin. Samen werken wij aan mooie tuinen voor zowel grote als kleine klanten.

Neem contact met ons op bedrijfsbus